Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

dinsdag 16 september 2008

Caravan gekocht.

Afgelopen zondag hebben we een eind gereden om een caravan te bezichtigen. Op de foto's vonden we hem al heel mooi, maar in het echt is hij nog veel mooier. 's Avonds hebben we een paar keer contact gehad met de verkoper en vandaag zijn we dan een prijs overeen gekomen. Nu nog een afspraak maken om hem op te halen en dan is hij echt van ons.Nog even wat meer info over onze caravan:

Chateau 390 elite uit '79 met stapelbed. De rond zit is om te bouwen tot ruime 2 persoons bed. Goed onderhouden en altijd binnen gestaan. Gasstel is 3 pits en doet het prima net als de koelkast. Ook zit er een gas kachel in die het ook doet maar door ons niet werd gebruikt. Er zit een hangkast in en rondom ook bergkastjes. De verlichting functioneert goed, zelfs een voortent lamp aan de caravan.

Ledig gewicht: 680 kg
Laadvermogen: 320 kg

De caravan heeft een Issabella voortent. Inclusief tentje ernaast die als schuurtje functioneert en vlonders in de voortent.

Nu gaan we op zoek naar een winterstalling en een voorseizoensplaats op een camping.

3 opmerkingen:

wendyvanhulten zei

Dat ziet er goed uit Hinke. Mooie indeling en een supertent. Naar welke camoing willen jullie gaan?? In de buurt of wat verder weg?? Succes met zoeken.

oma janneke zei

Stoer jongens, wat een mooi ding. En nu geen gezeur meer, op naar de zomer en vakantie houden.
Mooie caravan , prachtige indeling en ik denk lekker de ruimte, zeker met zo'n grote voortent.
Dikke kus van mij

Cynthia zei

Welkom bij de club van caravan eigenaars. Hebben ze je er wel bij gezegd dat er ook een mega berg werk bij geleverd wordt. Haha, wij mogen de caravan bijna weer afbreken. Nog een weekeindje en dan is het seizoen alweer voorbij. Snif snif. Mooie voortent zit er bij. Heel goed merk. Wij hebben er ook zo eentje gehad. Helaas is deze dit jaar bezweken onder een dik pak sneeuw.

groetjes,

cynthia

Totaal aantal pageviews