Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

zondag 21 september 2008

Caravan.

Gisteren hebben we een flink eind gereden. We moesten én naar Ikea én naar De Wit in Schijndel. In Schijndel hadden we eerst de pech van een ongeluk waardoor de weg was afgesloten en we een stuk moesten omrijden en daarna nog eens van een afgesloten deel van de rondweg vanwege wegwerkzaamheden. Het leek wel uren te duren voordat we er eindelijk waren.

En zijn we er echt wijzer geworden? Nog niet. Maar ze gaan wat dingen voor ons uitzoeken. We willen graag een erker aan onze voortent en een luifel. Voor beide konden ze niet echt een antwoord geven maar ze zijn het aan het uitzoeken.

Ik had Dylan beloofd dat als hij heel zoet zou zijn, er een ijsje als beloning zou volgen. En hij was super lief geweest dus papa had ijsjes gekocht. Nou, die waren zo knoerd hard dat je er iemand een gat mee in zijn hoofd kon slaan. Dylan had zo'n schatkistje en het lepeltje wat erbij zat kon alleen maar voorzichtige krassen maken in het ijs. Wij hadden een Cornetto en daar kon je zelfs met je tanden nog geen hap uit krijgen. Dus ik heb ons geld terug gehaald en toen zijn we in Schijndel lekker bij de Italiaanse Ijsboer een ijsje gaan halen. Veel lekkerder....mmmmmm.....

Zondag hebben we de ochtend gebruikt om de voortent eens op te zetten. Tja, moet je toch een keer gedaan hebben. Dus alles uitgepakt en eens goed bekeken. Maten nog eens goed opgeschreven en natuurlijk foto's gemaakt.

1 opmerking:

OMA JANNEKE zei

WAUW, DAT ZIET ER GOED UIT HOOR. eN dYLAN AMUSEERT ZICH OOK, ZO TE ZIEN.
dIKKE KUS VAN MIJ
OMA JANNEKE

Totaal aantal pageviews