Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

zondag 12 oktober 2008

Efteling

Gisteren was het dan eindelijk zover. We gingen naar de Efteling. Het weer was super. Droog en niet te warm. Om kwart voor 10 reden we de deur uit. We merkten toen dat de bandjes van de wandelwagen wat slap stonden, dus nog even snel opgepompt en toen konden we gaan. We hadden al kaartjes, maar de wachtrij achter de kassa was toch ook nog behoorlijk. Toen we eindelijk binnen waren kwamen we tot de conclusie dat de linker band van de wandelwagen lek was. Dat is dus niet leuk om je dag zo te beginnen. Maar Rudy heeft het super volgehouden.

We zijn als eerste naar Droomvlucht gelopen. Toen we daar aan kwamen stond er al een wachtrij van ongeveer 30 minuten. Maar het ging toch wel lekker vlot. Met zijn viertjes in een gondel en we hebben alle vier zitten genieten.
Daarna naar het Land van Laaf. Dat ziet Dylan altijd vanuit de auto als we er langs rijden en dan zegt hij "daar ben ik nog nooit in geweest". Nou, sinds gisteren dus wel. Hij vond het super leuk. En Raoul en wij ook.In het Land van Laaf hebben we ook even een stop gemaakt om wat te eten en te drinken. Dylan is er ook heerlijk van de glijbaan gegleden. Wat een feest. Nog even over de hangbrug en toen toch echt weer verder.De Stoomtrein was ook een feest. We reden helaas achteruit, maar bij de stop die halverwege gemaakt werd, konden we snel wisselen. Dus het laatste stuk reden we heerlijk vooruit.
Daarna was het Circus was aan de beurt. Leuk !! Echt een aanrader voor iedereen. Met leuke acteurs die echt geweldig goed op de ouders en de kinderen kunnen inspelen.
Daarna zijn we doorgelopen naar het Carnaval Festival. Maar daar stonden ze buiten al te wachten, dus die zijn we toen maar voorbij gelopen. Raar maar waar stond er voor de Pagode bijna geen rij. Dus na vijf minuten zaten we hoog in de lucht om daarna lekker te gaan varen in de Gondoletta's. Daarna weer even een wc-stop (en Astrid & Berry nog tegen gekomen) en na het Spookslot (Dylan vond het super eng maar Raoul niet) naar de Pandadroom.
Ik wist absoluut niet wat ik van de Pandadroom moest verwachten, want ik was er nog nooit geweest. Maar het is een hele mooie en bijzondere attractie. Helaas wou Dylan er niet spelen, dus waren we na de voorstelling weer snel buiten.

Op naar Fata Morgana. Teleurstelling, want die bleek al vanaf 1 uur dicht te zijn in verband met een technisch mankement. De "Efteling meneer" (zoals Dylan het altijd mooi zegt) vertelde ons wel dat hij nog open zou gaan, maar wanneer kon hij ook niet zeggen. Nou, dan eerst maar een frietje en een ijsje. Smullen hoor !!
En toen we bijna ons ijsje ophadden hoorde ik ineens de muziek van de Fata Morgana. Hij draait weer ! Dus Rudy met de kids rennen naar de rij (want die zagen we gewoon groeien) en ik met de wagen er achteraan. We hebben ongeveer 15 minuutjes moeten wachten. Dylan vond het laatste stukje weer eng en Raoul was deze keer ook wel geschrokken, maar zat toch lekker ontspannen bij papa op schoot. Toen we er uit kwamen was de wachtrij gegroeid tot zeker een dik uur !

Ondertussen was het al 6 uur en besloten we nog even een klein stukje door het Sprookjesbos te lopen want Dylan wilde toch erg graag de Rode Schoentjes zien. Dat is namelijk zijn "lievelings", zoals hij dat zelf zegt. Nou, hier zijn de Rode Schoentjes nog een keertje schat.Nog een stukje doorgelopen, nog een mooie foto samen met mama en toen toch echt naar huis.Bij de uitgang nog informatie ingewonnen voor een seizoens abonnement. En om 7 uur waren we thuis. We hebben echt een super dag gehad.

3 opmerkingen:

oma JANNEKE zei

He, wat heerlijk. Eindelijk naar de Efteling geweest en wat een prachtige foto,s zijn er weer gemaakt. Hartstikke mooi. Veel gezien, lekker gegeten, aardig lopen sjouwen met een duwkar, maaaaaaaaaar een geslaagde dag. Ja he?
Ik zal het wel horen donderdag van Dylan.
Dikke kus van oma janneke.
De bril foto"s, geweldig toch??

wendyvanhulten zei

He dat ziet er weer gezellig uit daar. Jammer van de kinderwagen want dat klinkt niet echt handig.Fijn dat jullie zo genoeten hebben.

Nicky zei

ohhhhh ik krijg gewoon zin in de efteling als ik dit zo lees! en t is ook zoooo leuk met kinderen van de leeftijd van jouw kids....
de foto's zijn ook weer super, vooral die waar jij op staat! je staat er super op hoor!

Totaal aantal pageviews