Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

vrijdag 28 november 2008

Sinterklaas bij PAT

Vandaag was bij PAT (mijn werkgever) het Sinterklaasfeest. Alle PAT-kindjes mochten komen om met Sinterklaas en zijn Pieten een feestje te vieren.


Wachten op Sinterklaas en zijn Pieten.


Tijdens het wachten werden er al flink wat pepernoten gegeten.

En toen was Sinterklaas er eindelijk. Eerst even een warming-up met de Pieten en na een heel hard geroep om Sinterklaas van alle kindjes, kwam Sinterklaas er ook aan. Er was nog een heel gesteggel, want de Piet die de staf moest opbergen had hem per ongeluk in tweeen gebroken. Met plakband probeerden ze de staf te maken, maar dat lukte natuurlijk niet. De kinderen legde de Pieten uit dat je de staf gewoon weer aan elkaar kon klikken.

Dylan werd als een van de eersten naar voren geroepen. Aanvankelijk ging het allemaal wel, maar toen Sinterklaas tegen hem begon te praten werd hij heel verlegen. Dus mama moest er even bijkomen. De ingepakte tekening vond Sinterklaas prachtig. En de vriendenboekjes zijn in de zak gegaan (nu nog even zien hoe we die terug krijgen).

Bij Sinterklaas.


Mama to the rescue.

Ook Raoul mocht later bij Sinterklaas komen. Helaas zijn de foto's daarvan mislukt. Eerst wilde hij absoluut niets van Sinterklaas weten. Totdat hij die enorme snoepzak in zijn handen kreeg. Toen begon hij zo ongeveer te juichen en kreeg Sinterklaas een hand en een handkusje. Tja, wat zal ik daar nou eens van zeggen.

Zwarte Piet die laat zien dat Pieten heel goed kunnen kleuren.

Ook Dylan moest mee kleuren. Zo kwam het dat hij samen met Zwarte Piet een kleurplaat heeft gekleurd. En die hebben we (gesigneerd en wel) meegenomen naar huis!

Eindelijk tijd om de kado's uit te pakken!

Toen we thuis kwamen waren de kids helemaal moe. Ze wilden niets meer eten. Niet verwonderlijk gezien de hoeveelheid pepernoten die naar binnen zijn gewerkt. Na de pyjama's aangetrokken te hebben, hebben we de kado's nog even bekeken. Sinterklaasjournaal gezien en toen lekker naar bed.

2 opmerkingen:

Nicky zei

ik vind t zo leuk dat je dat allemaal beschrijft, het is zo herkenbaar allemaal. het brengt een gevoel van weemoed. jammer dat dat niet kan met een meid van 17 hahaha. heel veel plezier de komende week nog tot 5 dec!!!

oma janneke zei

Wat een feest voor de jongens. Ik ga steeds jare terug toen jullie ook zo klein waren. Stad en land en winkels in en uit. Wat hebben we gelopen, alleen om Sinterklaas, en natuurlijk een heleboel pepernoten. Maar het was altijd feest en jullie heel vaak ziek!!!!!! Spanning!!!!!!!!!!!!!!
Dikke kus van oma janneke

Totaal aantal pageviews