Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

zaterdag 15 november 2008

Sinterklaas


Jaaaa!!!! Hij is er weer. Vanaf 12 uur heerlijk met Dylan samen zitten kijken hoe hij in Almere aan kwam. En daarna met zijn viertjes naar de Werft om de schoen te zetten. Hij had nog even snel een mooie tekening gemaakt. Toen we weer thuis waren begon Dylan te snikken. Ik snapte echt niet wat er aan de hand was, maar hij wilde ook niet ophouden. Na wat aandringen bleek dat hij zijn mooie tekening zo miste. Dus na wat kusjes en knuffels en de tekst dat Sinterklaas zijn tekening ook heel mooi zou vinden is hij weer een nieuwe mooie tekening gaan maken.
Morgen avond de lichtjes intocht van Sinterklaas in Kaatsheuvel en daarna de schoenen weer ophalen tijdens de Pietendisco !!!!!

2 opmerkingen:

oma janneke zei

Wat een feest weer voor de kinderen. EN een spannende tijd voor ze. Dylan begrijpt het gelukkig allemaal wel, maar die kleine Raoul zal het wel m oeilijk krijgen als íe al die Zwarte Pieten om hem heen ziet dartelen.
Veel plezier morgenavond hoor.Oeps, vorig jar zette Dylan zijn schoen bij ons, .... alweer een jaar om.
Dikke kus oma janneke

Nicky zei

ach gos, wat lief dat hij zijn eigen tekening zo mist! en een lichtjes optocht met de sint, toe maar, gaaf hoor!

Totaal aantal pageviews