Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

zondag 7 december 2008

5 december pakjesavond

Met een flinke harde roffel op deur en ramen werd duidelijk gemaakt dat er iets voor de deur stond. Dylan zat op mijn schoot en schrok zo dat hij helemaal verstijfde. Pas na een halve minuut of zo stoof hij op en gluurde hij door de gordijnen, maar ja, Zwarte Piet was natuurlijk al lang weg. Nou, maar eens kijken of hij iets bij de deur had achtergelaten dan. In eerste instantie leek er helemaal niets te staan, maar hij had het om het hoekje neergezet.Dylan: "Er zitten echt heel veel kadootjes in de zak!"De zak was echt flink gevuld.Nadat Dylan en Raoul een paar kadootjes hadden uitgepakt, kwamen we een kadootje tegen voor Nestor. En Dylan helpt Nestor met uitpakken.Het grootste kado dat in de zak zat, was voor Dylan. Zie hem eens glunderen.Het lekkers dat op tafel stond. We vierden Sinterklaas niet alleen. Opa Hans en oma Janneke waren er ook. En natuurlijk tante Frauke en oom Martin ook. Helaas waren opa en oma Gerla er niet bij. Opa is net uit het ziekenhuis ontslagen en wilde liever nog even thuis blijven.Raoul met een paar uitgepakte kadootjes.Opa Hans samen met Raoul. Opa helpt Raoul met het uitpakken van een kadootje.Eindelijk heeft Raoul zijn eigen bal gekregen. Hoeft hij geen ruzie meer te maken met Dylan.En Dylan werd door de Sint en zijn Pieten verwend met een flinke doos lego. Hij had echt de avond van zijn leven.

"Dank u Sinterklaasje"

6 opmerkingen:

Scrapwendy zei

He Jongens wat zijn jullie heerlijk verwend zeg. Dat krijg je he als je lief bent. Fijn hoor. Speel er maar lekker mee.

Groetjes Wendy.

Jackie zei

WOHO wat veel cadeautjes...
Gezellig hé zo'n avond met van die entoisaste kinder koppies

Romy zei

Het ziet er erg gezellig uit! En de jongens zijn flink verwend, maar dat mag ook wel met Sinterklaas:)

oma jann eke zei

Het was weer een bere gezellige avond, en de jongens?????? Super blij met alles en stralende koppetjes.
Tot volgend jaar Sinterkolaas en Zw. Piet.
Dikke kus oma janneke

Nicky zei

oh wat een zak vol zeg.... heeft ie de mijne zeker bij jullie erin gedaan, want ik had NIKS! (of ik ben stout geweest, dat kan ook...)
heerlijk zeg, en zooooooo ubergezellig! gave header heb je!

Scrapwendy zei

Ik heb een kleinigheidje voor je op mijn blog........

Wen.

Totaal aantal pageviews