Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

woensdag 3 december 2008

Sinterklaas bij Respond

Vanmiddag vierde Sinterklaas zijn feestje bij Respond (Rudy zijn werkgever). Het was echt heel gezellig. Was het bij PAT groot en waren en veel kindjes, bij Respond was het knus, gezellig en slechts 8 kindjes. Volop persoonlijke aandacht voor de kinderen.


Wachten op Sinterklaas en zijn Pieten.

Toen Sinterklaas en zijn twee Zwarte Pieten binnen kwamen, gingen ze eerst iedereen een hand geven. Heel spannend natuurlijk. Maar zowel Dylan als Raoul hebben netjes een handje gegeven.

Sinterklaas zocht iemand die zijn Piet kon helpen om de staf weg te zetten. Dylan riep als eerste heel hard dat hij dat wel kon. Dus... hij mocht Piet helpen. Hij glom helemaal van trots.Na een paar kindjes was Dylan aan de beurt. Die ging zonder problemen bij Sinterklaas op schoot zitten. De spanning is van zijn gezichtje af te lezen. Hij had een gesprekje met Sinterklaas, maar meer dan "ja" en "nee" kwam er niet uit. Toen Sinterklaas vroeg of hij ook nog meer kon zeggen zei Dylan "ja Sinterklaas". Hahahahahahahahahahaha. Toen kreeg hij van Piet een enorme hand vol pepernoten en kwam hij snel weer naar ons.Ook Raoul kwam aan de beurt en die werd plotseling overvallen door een golf van verlegenheid. Hij wilde echt niet. Toen Sinterklaas vroeg of mama dan met Raoul op schoot wilde komen zitten heb ik maar gezegd dat dat niet zo bevordelijk zou zijn voor Sinterklaas. Lol. Ben dus netjes naast de Sint gebleven. Enneh... toen Sinterklaas over pepernoten begon draaide Raoul ineens helemaal op. Sint kreeg een "high five" en zijn handjes werden gevuld met pepernoten.Natuurlijk moest er even geteld worden hoeveel pepernoten iedereen had. Ook werd er tussendoor veel gedanst en gezongen. Enneh... Sint was echt super in zijn sas, want hij heeft zelfs ook een dansje meegedaan.Mooi plaatje van Sinterklaas.Een ander kindje ging vertellen wat er toch met die rode ballonnen aan de hand was. Maar Sinterklaas mocht dat natuurlijk niet horen, dus moest hij zijn handen voor zijn oren doen.Toen Raoul in de gaten kreeg dat de kado's werden uitgedeeld, liep hij heel brutaal op Sinterklaas af. Ik heb hem maar lekker laten gaan, maar het zorgde wel voor een flinke lachsalvo. Tja, Raoul komt dus echt alleen maar in aktie als er iets te halen valt. Lol.Kado's uitpakken is natuurlijk een groot feest. Zeker als je er drie mag uitpakken.Dylan bekijkt samen met Piet zijn vriendenboekje. Daar hebben Sinterklaas en Zwarte Piet in geschreven. Bedankt !!!Dylan laat even aan Sinterklaas zien wat hij heeft gekregen. Zie je de rode wangen van de spanning?Tja, en toen namen ze weer afscheid. Weer netjes iedereen een handje geven en weg waren ze. Naar andere kindjes die ook graag kadootjes willen. Het was een super middag!

2 opmerkingen:

oma janneke zei

Och Hinke, wat geniet ik weer van de foto's en het hele gebeuren erom heen. En dat de jongens nou net niet in de gaten hebben dat deze Sint toch ietsje anders is dan die van de vorige week. Heerlijk he. Laat ze nog maar met flinke rode konen genieten van dit zaaaaaaaaaaaaaaaaalige kinderfeest. Tot vrijdagavond, is het weer feest.
Dikke kus oma janneke

Scrapwendy zei

Wat een superfoto's Hinke. Echt helemaal toppie. Die wangen van Dylan laten zien hoe leuk het wel was. Spannend hoor voor die kleine kanjers. En die Raoul is gewoon slim hoor. Gaan als het nodig is en anders lekker blijven spelen.

Groetjes Wendy.

Totaal aantal pageviews