Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

dinsdag 6 januari 2009

Feest !!

Mijn grote jongen wordt vandaag alweer 5 jaar.

Vanmorgen begonnen met de kadootjes natuurlijk. Dat was feest !!!!
Toen we beneden kwamen de kamer versierd en de disco lampen klaar voor het kinderfeestje van vrijdag. Hij voelde zich echt helemaal jarig.

Kleine domper op de feestvreugde was wel toen hij ineens begon dat hij toch vandaag wilde trakteren. Hij heeft zelf heel stellig drie weken geleden besloten dat hij wilde trakteren op de dag van zijn kinderfeestje. Want dan kon Raoul er ook bij zijn. Tja, en dat krijg je niet zomaar terug gedraaid natuurlijk. En wat we ook tegen hem zeiden, we konden hem niet van dat idee af krijgen.

Deze week 's avonds lekker de traktaties in elkaar knutselen en dan is het vrijdag feest. Feest op school, kinderfeestje 's middags en het grote mensen feest op zaterdag. Jippie !!!

3 opmerkingen:

Scrapwendy zei

He Dylan, Proficiat met je 5e verjaardag. Wat ben je toch al een supergrote kerel. Wat heb je voor cadeautje gekregen van papa en mama?? Ben wel benieuwd hoor. Nou fijne dag nog vandaag en swingze he as vrijdag. Liefs Wendy.

Nicky zei

van harte gefeliciteerd met je grote knul! wat gaat het hard he? maar je hebt vrijdag een leuke dag voor de boeg! geniet ervan!!

oma janneke zei

Hoi Dylan, super he 5 jaar. Wat zal dat een feest worden. En je bent dit jaar heel veel keer jarig. Eerst je eigen verjaardag de 6e, dan nog een keer op school en dan nog een keertje met de opa's en oma's en andere familieleden. Dat heb je als je 5 bent.
Gefeliciteerd en geniet van al je feestjes.
Dikke kus oma janneke

Totaal aantal pageviews