Pagina's

Mijn YouTube films

Hieronder zie je een overzicht van al mijn YouTube filmpjes. Klik op de pijlen (links < en rechts > van het video scherm) om te bladeren door de diverse filmpjes.

vrijdag 3 april 2009

De Efteling !!!


Jaaaa, vandaag was het dan eindelijk zover. De Efteling is al vanaf woensdag open en vandaag ben ik met Dylan en Raoul naar de Efteling geweest. Toen Dylan om 11:45 uit school kwam stond ik met de wandelwagen en de boterhammen klaar. Rond 12 uur waren we in de Efteling.
Dylan had geen rust om te zitten eten, dus de boterhammen zijn tussendoor naar binnen gewerkt. Het was super rustig en absoluut geen wachtrijen. Daardoor hebben we lekker veel kunnen zien: Droomvlucht, Villa Volta, Speeltuin, Carnaval Festival, Monsieur Canibal, D'oude Tuffer, Polka Marina, het héle sprookjesbos inclusief de voorstelling van De Sprookjesboom en als afsluiter de Fata Morgana. Rond 5 uur waren we bek af weer thuis. Maar het was super!

2 opmerkingen:

oma janneke zei

Super weer was het ook. Dat jullie nog maar heeeeeeeeeeeel veel hiervan mogen genieten. Dan is het de moeite waard geweest.
Dikke kus oma janneke'Volgende keer toch een paar foto's?????

Nicky zei

oh leuk zeg! dit is voor de kinderen toch een paradijs (en stiekum voor ons volwassenen ook!)

Totaal aantal pageviews